Parket schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren Breda levert de mooiste resultaten op

Is het tijd voor uw houten vloer laten schuren in Breda of omgeving? Weet dan dat u bij Parket Schuren Breda helemaal goed zit! Als onderdeel van de Schuur Expert beschikken we over enorm veel kennis en ervaring en natuurlijk de beste apparatuur voor uw parket renovatie. We helpen u dan ook graag om uw de houten vloer van uw dromen te geven. Wat uw wensen ook zijn en wat de huidige staat van het parket ook is, wij zorgen voor een gegarandeerd perfect eindresultaat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we u verschillende soorten behandelingen aan. Ga vooral voor de variant die het beste past bij uw eigen smaak en uw interieur. Het parket schuren is mogelijk zowel bij u thuis als op zakelijke locaties. Neem direct en geheel vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Parket schuren
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw vloer toevertrouwen aan een parketschuurspecialist

Houten vloer zijn oersterk, maar toch ook kwetsbaar. Dat betekent dat ze op de juiste wijze moeten worden aangepakt. Voor het mooiste effect bij een parket renovatie kunt u daarom het beste vakkundige hulp inschakelen. Ons team heeft 25 jaar ervaring met parketvloeren schuren, parket onderhoud en professioneel parket reinigen. Door te kiezen voor uw lokale parketschuurspecialist Breda weet u zeker dat de renovatie van uw houten vloer op de juiste manier wordt uitgevoerd. Doordat we dit werk elke dag doen hebben we de juiste smaak te pakken en kunnen we in één of twee dagen uw volledige parketvloer renoveren. Als onderdeel van de Schuur Expert hebben we toegang tot een professioneel netwerk van andere zeer ervaren parketteurs. Zo wordt het delen van kennis en nieuwe technieken nog eenvoudiger en kunnen we ons werk nog beter doen. Een bijkomend voordeel is dat we voordelig de nieuwste schuursystemen en parket beschermmiddelen kunnen inkopen.

Keuze uit diverse behandelingen

Wilt u uw parket schuren in Breda? Maak dan een keuze uit onze verschillende behandelingen. Deze kunnen we opsplitsen in parket reinigen en parket schuren. Parket reinigen omvat het volledig schoonmaken van uw bestaande houten vloer. Na afloop wordt de topcoat van uw parket opnieuw afgewerkt met een mooie lak, olie of wax naar keuze. Het parket reinigen is een goede optie voor licht bevuilde parketvloeren. Is de vervuiling op uw houten vloer heviger of is er schade in of op het hout aanwezig? Dan is het tijd voor parket schuren. Bij deze behandeling halen we een zeer dunne laag hout van uw parket af. Hiermee verdwijnen oppervlakkige en zelfs diepere beschadigingen volledig. Daarnaast neemt het schuren van uw vloer ook aanwezige verkleuringen en eventuele vochtplekken weg. Uw houten vloer laten schuren kan met verschillende soorten afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor parket schuren en waxen, parket schuren en oliën of parket schuren en lakken.

Parket schuren en oliën

Bent u uit op een zo natuurlijk mogelijk ogende houten vloer? Kies dan voor parket schuren en oliën. Uiteraard is dit mogelijk in verschillende kleuren. Het oliën van uw houten vloer biedt het parket een ultieme bescherming tegen onder meer nieuwe vervuiling, beschadigingen en in het geval van vloerverwarming ook tegen kromtrekken en scheuren. De parketolie wordt op soepele wijze en in één enkele laag op uw vloer aangebracht. Hierna hoeft het beschermmiddel alleen nog maar te drogen en uit te harden. Een houten vloer oliën zorgt voor een gematteerde aanblik. Is dit niet wat u wenst? Ontdek dan onze andere mogelijkheden bij de renovatie van uw parketvloer, zoals lakken en waxen.

Parket schuren en lakken

We kunnen uw parket renovatie afronden met behulp van een mooie laksoort. Bij ons heeft u de keuze uit tientallen prachtige kleuren standaard lak en tevens is het mogelijk om te opteren voor Skylt lak. Het bijzondere van Skylt lak is de ultieme bescherming in combinatie met een onbehandelde houtlook. We tonen u graag de kleurenwaaiers van beide soorten parketlak. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de vakmensen van Parket Schuren Breda natuurlijk altijd voor u klaar. We geven u graag een passend advies dat helemaal voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Met parket schuren en lakken wordt uw vloer weer als nieuw en is hij weer voorzien van een sterke en lang houdende coating.

Parket schuren en waxen

Een andere mogelijkheid bij het renoveren van uw vloer is parket schuren en waxen. Deze variant raden we vooral aan bij mooie hardhouten vloeren van topkwaliteit die u weer volledig in ere wilt herstellen. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, waaronder mat en zijdemat. Uiteraard zijn er ook bij schuren en waxen allerlei fraaie kleuren beschikbaar. We tonen u graag de vele mogelijkheden. Kunt u niet goed kiezen uit onze kleurenwaaiers? Dan kunnen we ook een proefstukje voor u uitvoeren. We brengen dan één of meer kleuren wax aan op een klein stukje van uw houten vloer. Ook met parket schuren en waxen is uw vloer weer voor lange tijd beschermd tegen onder meer verontreiniging, slijtage, schade en verkleuringen.

De beste behandeling voor uw houten vloer

U kunt bij ons een volledig kosteloze en vrijblijvende vloerinspectie aanvragen. We komen dan bij u langs en kunnen ter plaatse de staat van uw parket beoordelen. Op grond hiervan kunnen we u zo goed mogelijk adviseren. In veel gevallen is uw houten vloer laten schuren de beste optie om uw parket weer als nieuw te maken. Soms is enkel het parket professioneel reinigen voldoende. Bent u benieuwd waar uw houten vloer aan toe is? Maak dan snel een afspraak voor een vloerinspectie door de experts van Parket Schuren Breda. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte op maat te laten opstellen. Hiervoor ontvangen we graag uw contactgegevens, het totale vloeroppervlak in vierkante meters en de gewenste behandeling.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren