Parket schuren en Olien

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN BREDA ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en oliën

Houten vloeren zijn al vele tientallen jaren ontzettend populair. Dat is zeker niet gek, want ze zien er prachtig uit en zijn bijzonder duurzaam. Om uw houten vloer thuis of op kantoor in de allerbeste conditie te houden is parket onderhoud erg belangrijk. Daarnaast kan het van tijd tot tijd nodig zijn om te kiezen voor parket schuren en oliën. Hiermee wordt uw houten vloer als het ware hernieuwd. We brengen zijn originele schoonheid terug en verstevigen hem voor de toekomst. Gaat u voor een lang houdend en subliem eindresultaat? Laat de vloer renovatie dan uitvoeren door een parketschuurspecialist. De medewerkers van parket schuren Breda staan volledig voor u klaar met tips en het beste advies. Uiteraard kunt u bij ons uw houten vloer laten schuren en oliën tegen aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer weten over het volledig renoveren van uw parketvloer? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Kies voor een team met ervaring

Uw keuze voor het team van parket schuren Breda is heel verstandig. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers en beschikken inmiddels over ruim 25 jaar ervaring met parketvloeren oliën en schuren. Overigens maakt ons team uit Breda deel uit van een grote bedrijf: de Schuur Expert. Dit bedrijf werkt in heel Nederland met lokale teams. Op deze manier zijn we altijd dichtbij en kunnen we snel voor u aan het werk gaan. Een groot pluspunt van onze band met het overkoepelende Schuur Expert is het enorme schaalvoordeel. We kunnen onze producten grootschaliger en dus veel goedkoper inkopen. Deze lagere prijs kunnen we vervolgens ook aan u als klant doorberekenen. Daarnaast hebben we altijd de beschikking over de meest moderne machines, zoals het stofvrije schuurapparaat. Wilt u ook profiteren van onze kennis, ervaring en de beste middelen? Maak dan snel een afspraak voor parket schuren en oliën bij u in Breda!

Onze werkwijze

Kiest u voor parket schuren en oliën door ons gespecialiseerde team uit Breda? Dan kunt u rekenen op een totaalbehandeling met het meest prachtige resultaat. Om dit voor elkaar te krijgen beginnen we met het gefaseerd schuren van uw vloer. Dit doen we met behulp van de stofvrije schuurmachine. De kans op losse houtdeeltjes of ronddwarrelend stof wordt hierdoor tot een minimum gereduceerd. Zeker bij mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt is dit een groot voordeel. Daarnaast stelt het stofvrij parket schuren Breda ons ook in staat om sneller te werken. Hierdoor is de renovatie in slechts één tot twee dagen klaar. Voor het beste effect wordt uw vloer zowel grof als fijn geschuurd. Hierdoor verdwijnen zowel de oppervlakkige als de diepere beschadigingen helemaal van uw parketvloer.

Kleur bepalen voor uw vloer

De behandeling heet natuurlijk parket schuren en oliën. Nadat we uw volledige houten vloeroppervlak hebben geschuurd zijn we dus nog niet klaar. Het is ontzettend belangrijk om de parketvloer netjes af te werken. Zo beschermen we hem tegen nieuw vuil en nieuwe schade. Uiteraard geeft de olie in de kleur van uw voorkeur het hout ook een sublieme uitstraling. U heeft de keuze uit tal van donkere en lichte kleuren. Gebruik onze kleurenwaaiers om de perfecte kleur voor uw vloer te kiezen. Natuurlijk kunnen we ook een proefstukje voor u maken. In dat geval brengen we een klein beetje olie aan op een onopvallend deel van uw vloer. Zodra u de juiste kleur heeft gekozen, kunnen we direct voor u verder. Overigens is het een goed idee om voorafgaand aan de parket renovatie al een kleur te kiezen.

Houten vloer met vloerwarming beschermen

Bij elke vorm van parket renovatie is een degelijke afwerking van groot belang. Op deze manier maken we uw houten vloer bestand tegen vloeistoffen, fel zonlicht en allerlei denkbare beschadigingen. Parket schuren en oliën heeft nog een groot voordeel. Het beschermt namelijk alle soorten houten vloeren, zelfs als u vloerverwarming onder uw parket heeft liggen. Olie is een middel dat als geen ander bestand is tegen grote wisselingen in de temperatuur. Door het in een goede dekkende laag op uw parket aan te brengen kunnen we scheuren en kromtrekken voorkomen. Dit komt te levensduur van uw houten vloer enorm ten goede. Bij vloerverwarming adviseren we daarom altijd om te kiezen voor parket schuren en oliën. Vloerverwarming is echter geen vereiste voor uw houten vloer laten schuren en oliën. Een dergelijke behandeling past in principe bij elke parketvloer. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Neem snel even contact met ons op!

Ga voor de perfecte afwerking

Heeft u in uw woning of zakelijke pand geen vloerverwarming? Dan kunt u ook kiezen voor een andere afwerking. Ga bijvoorbeeld voor parket schuren en lakken, parket schuren en hardwax of parket schuren en een afwerking met Skylt. Elk product heeft zijn eigen voordelen. Hier vertellen we u natuurlijk met plezier meer over. We komen dan ook graag bij u langs. Op deze manier kunnen we de staat van uw parketvloer goed beoordelen en vervolgens een passend advies geven. Een dergelijke vloerinspectie is uiteraard volledig kosteloos en vrijblijvend.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Offerte aanvragen voor uw parket renovatie

Natuurlijk wilt u eerst wat meer weten over de kosten voordat u ons inhuurt. Daarom stellen we graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u precies wat de prijs is van parket schuren en oliën in uw bedrijfspand of bij u thuis. Voor een zo exact mogelijke prijsbepaling hebben we natuurlijk wat informatie van u nodig. U kunt deze heel eenvoudig invullen in onze online offertetool. Geef in ieder geval aan om hoeveel vierkante meters het gaat, welke afwerking uw voorkeur heeft en natuurlijk hoe we u kunnen bereiken. Nadat u akkoord bent gegaan kunnen we vaak al heel snel beginnen. Wilt u dus uw houten vloer laten schuren en oliën? Laat vandaag nog van u horen!

Kleurwaaier parket olie