Parket schuren en Lakken

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN BREDA ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en lakken

 

Wilt u uw parket schuren en lakken door de Schuur Expert? Laat u dan eerst online inspireren door de vele mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel opties om uw houten vloer na het renoveren opnieuw in de lak te zetten. Kies bijvoorbeeld uit tientallen prachtige kleuren in licht of donker. Door de toevoeging van lak komt uw parketvloer er veel mooier uit te zien. Daarnaast geeft de hoogwaardige lak van uw voorkeur ook een zeer goede bescherming aan uw vloer. Dit draagt bij aan een langere levensduur van het parket. Op deze wijze kunt u op de lange termijn dus ook nog heel wat geld besparen. Parket experts vindt u door het hele land. Zo is er ook voor parket schuren Breda en omgeving een lokale vakman te vinden die het werk tot in de puntjes voor u verzorgt. Neem direct contact op en ontdek de beste opties voor uw parket schuren en lakken!

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Vloer renovatie door parket schuren Breda

Uit kostenbesparende overwegingen kiezen sommige mensen nog altijd voor zelf parket schuren. In vrijwel alle gevallen is het eindresultaat echter niet naar wens. Zelf parket schuren zorgt al te vaak voor extra beschadigingen en oneffenheden op uw houten vloer. Laat het parket schuren en lakken in uw woning of zakelijke pand daarom liever over aan een specialist. Ons team uit Breda beschikt over meer dan 25 jaar ervaring met het schuren en afwerken van alle soorten houten vloeren. Het maakt niet uit hoe oud uw parket is of in welk patroon het gelegd is. Wij maken zelfs de meest doorleefde houten vloer als nieuw. Bekijk voorbeelden van ons werk op onze website en zie wat we ook voor u kunnen betekenen.

 

Precies de juiste afwerking voor uw parket

Parket schuren en lakken bij u in Breda kan op diverse manieren. Onze specialisten zorgen ervoor dat alles helemaal naar wens verloopt. Laat ons daarom gauw langskomen voor een intake en vertel ons uw voorkeuren. Hierna sturen we u onze offerte. Gaat u akkoord? Dan leggen we direct een startdatum vast. Door zo snel mogelijk aan het werk te gaan voorkomen we extra beschadigingen aan uw vloer. We halen de oorspronkelijke kwaliteit van uw houten vloer helemaal op en brengen hem terug in zijn schitterende nieuwstaat. Vanzelfsprekend geven we het parket exact de gewenste afwerking. De lak is transparant genoeg om het prachtige patroon van het hout zichtbaar te laten. Tegelijkertijd geeft hij het parket ook een heel mooie kleur en een uitstekende bescherming.

 

Parket schuren en oliën en andere soorten afwerking

Naast parket schuren en lakken bestaan er nog een paar andere mogelijkheden met betrekking tot de afwerking. Uiteraard is de keuze altijd helemaal aan u. Zo kunt u onder meer opteren voor de houten vloer laten schuren en oliën door ons team van specialisten. Dit is zeker een goed idee bij parket met vloerverwarming. De parketolie waarmee we werken geeft dit soort vloeren een krachtige bescherming tegen onder meer kromtrekken en scheuren als gevolg van temperatuurverschillen. Uiteraard is ook parket schuren en oliën mogelijk in allerlei schitterende kleuren. Vraag ons vandaag nog naar de kleurenwaaiers en selecteer uw favoriete tint. Heeft u geen vloerverwarming? Dan kunt u ook kiezen voor een afwerking met hardwax of Skylt.

 

Waarom kiezen voor parket schuren en lakken?

Heeft u een houten vloer en wilt u hem zo lang mogelijk mooi houden? Kies dan vandaag nog voor parket schuren en lakken door de parketschuurspecialist uit Breda. Voordat de aanwezige schade op uw parket te groot wordt pakken wij uw vloer grondig aan. Van grote vochtkringen en diepe krassen tot kleine deukjes in het hout. Alle oneffenheden worden verwijderd en uw houten vloer wordt weer helemaal vlak gemaakt. Daarna is het belangrijk om parketlak in meerdere lagen aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat het parket niet opnieuw kan beschadigen. Dankzij deze totaalbehandeling is uw houten vloer weer volledig in ere hersteld en gaat hij tot wel tientallen extra jaren mee. Uw lokale team van parket experts uit Breda is er overigens voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Laat dus snel weten hoe we u van dienst kunnen zijn!

 

Lokale specialisten in een landelijk netwerk

Parket schuren Breda is een lokaal team van vakmensen uit uw eigen regio. Ons bedrijf maakt deel uit van de Schuur Expert. Binnen dit landelijk opererende team werken we samen met alleen de beste parket specialisten. Dankzij dit overkoepelende bedrijf kunnen we altijd scherp inkopen en hebben we altijd als eerste toegang tot de meest innovatieve machines. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste prijs bij parket schuren en lakken. Verder werken we met de methode stofvrij schuren. Dit doen we met behulp van de extra luxe stofvrije schuurmachine. In dit apparaat is directe afzuiging verwerkt. Hierdoor komen er voortaan nauwelijks meer stofdeeltjes of houtstukjes vrij. Dankzij onze werkwijze kunnen we uw houten vloer schuren en lakken op een efficiënte en schone manier.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten bij parket schuren en lakken, parket schuren en oliën of één van onze andere behandelingen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Onze parketteurs stellen een behandelplan op maat voor u op en kunnen aan de hand hiervan de totale kosten berekenen. Gaat u akkoord? Dan kunnen we meestal al heel snel beginnen met uw houten vloer schuren en lakken. Vergelijkt u onze prijzen liever eerst met die van andere parket renovatie bedrijven? Ook dat is uiteraard mogelijk. Met gepaste trots durven we onszelf een echte parketschuurspecialist te noemen. Onze enorme ervaring en expertise stelt ons in staat om zelfs de meest beschadigde houten vloer weer als nieuw te maken. We hopen u dan ook op korte termijn te mogen begroeten binnen onze klantenkring.

Parket schuren