Parket schuren en waxen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN BREDA ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en waxen

Met een houten vloer in uw kantoor of thuis in uw woonkamer geeft u de ruimte eenvoudig meer sfeer en warmte. Natuurlijk is het nodig om het parket van tijd tot tijd eens onder de loep te nemen. Is uw houten vloer aardig vervuild, maar ziet u nauwelijks schadeplekken? Laat dan uw houten vloer professioneel reinigen door de parketschuurspecialist. Is uw parket niet alleen vies, maar vooral ook behoorlijk versleten of anderszins beschadigd? Dan is het tijd voor een totaalbehandeling. Kies voor een optie als parket schuren en waxen als u uw vloer klaar wilt maken voor de toekomst. Uw lokale expert in vloer renovatie ontdoet uw parket van alle schade en oneffenheden en brengt de oorspronkelijke glans weer terug op uw vloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen van een volledige parketvloer renovatie? Neem vandaag nog contact met de Schuur Expert op!

Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor parket schuren en waxen?

Door te kiezen voor parket schuren en waxen kunt u zelfs oudere houten vloeren klaarmaken voor nog een ronde. Uw vloer zal veel langer meegaan en blijft ook in een veel betere conditie. Het is dus nog lang niet nodig om een nieuwe parketvloer aan te schaffen. Door een simpele parket renovatie van een paar dagen bespaart u dus heel gauw enorm veel geld. Ook kunt u door het parket schuren en waxen heel eenvoudig een totaal andere look geven aan uw bestaande vloer. Bent u uitgekeken op de lichte uitstraling van uw houten vloer? Kies dan nu voor een donkere afwerking met hoogwaardige wax. Andersom kan natuurlijk ook. Vraag ons gewoon naar de vele opties bij het renoveren van uw houten vloer. Zo kunt u ook kiezen voor onder meer parket schuren en oliën of parket schuren en lakken.

Hoe gaat de parket renovatie in zijn werk?

We beginnen de renovatiebeurt met het schuren van uw parket. De vloer wordt eerst een paar keer geschuurd met een grove korrel. Op deze manier verwijderen we de grotere beschadigingen en verkleuringen van het hout. Daarna gaan we verder met de fijne korrel. Zo kunnen we zelfs de meest kleine deukjes en vlekjes van uw parket weghalen. Het grof en fijn schuren klinkt misschien heel ingrijpend. Toch wordt er maar een flinterdunne laag van het hout afgehaald. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw houten vloer. Die wordt volledig behouden! Na het schuren is het tijd voor een polijstsessie. Dit maakt het vloeroppervlak helemaal vlak en tevens sluit het de nerven van het hout. Voortaan kan er dus geen stof of vuil meer aan het hout blijven hangen. Na het polijsten is het tijd voor het aanbrengen van de wax. Dit doen we in vloeiende bewegingen, zodat het middel goed verdeeld wordt over de hele vloer. Nu hoeft het beschermmiddel alleen nog maar uit te harden.

Is het nodig om een parket schuur bedrijf in te huren?

Zelf parket schuren en waxen in uw woning of zakelijke pand is vrijwel nooit een goed idee. Kies daarom liever gelijk voor een gespecialiseerd parket renovatie bedrijf. In de eerste plaats omdat wij werken met de meest moderne apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de stofvrije schuurmachine, waarmee we veel schoner en ook veel sneller kunnen werken. Verder hebben wij de beschikking over de beste professionele afwerkmiddelen voor houten vloeren. Zo werken we uitsluitend met hardwax, vloerolie en parketlak van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we enorm veel ervaring met de renovatie van alle soorten houten vloeren. Zo kunnen we veel efficiënter en doeltreffender werken dan de meeste doe-het-zelvers.

De voordelen van de Schuur Expert

Dankzij het parket schuren en waxen bent u slechts een fractie van de prijs van een compleet nieuwe vloer kwijt. Dit geld kunt u vervolgens weer voor andere dringende zaken gebruiken. Verder is het mogelijk om uw huidige houten vloer compleet te transformeren. Kies gewoon voor een mooie hardwax in een prachtig kleurtje naar wens. Dankzij het renoveren van uw parket is het hout voortaan veel minder ontvankelijk voor onder meer vuil, vocht en verkleuringen. Daarnaast wordt ook het onderhoud aan uw parket na een renovatie veel eenvoudiger. Om het nog gemakkelijker te maken kunt u dit parket onderhoud ook aan ons uitbesteden. Als Schuur Expert met ruim 25 jaar ervaring staan we volledig voor u klaar. Dankzij onze lokale en zelfstandig opererende teams zijn we ook nog eens altijd dichtbij.

Liever een ander soort behandeling? Ook dat is mogelijk!

Bent u wel op zoek naar een grondige manier om uw houten vloer weer helemaal mooi te maken, maar is schuren en waxen niets voor u? Laat u dan inspireren door één van onze andere professionele behandelingen voor uw houten vloer. Kies bijvoorbeeld voor parket schuren en lakken met standaard vloerlak of de stoere Skylt lak. Ligt er onder uw parket een aangename vloerverwarming? Dan raden we u parket schuren en oliën aan. Iedere behandeling zorgt ervoor dat uw houten vloer nog mooier wordt en dat hij langdurig en krachtig wordt beschermd tegen elke vorm van vervuiling en beschadiging. Uiteraard heeft u bij parket schuren en waxen, lakken of oliën altijd de keuze uit tientallen zeer fraaie kleurstellingen. De juiste keuze voor uw parketvloer is zo gemaakt met behulp van onze handige kleurenwaaiers.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Kosten van parket schuren en waxen

Wilt u uw houten vloer op een voordelige wijze laten renoveren? Kies dan voor uw ideale behandeling en laat deze uitvoeren door de Schuur Expert. Kies voor een optie als parket schuren en waxen, parket schuren en lakken of parket schuren en oliën. Een vrijblijvende inspectie van uw vloer door één van onze deskundige medewerkers biedt veel inzicht in de mogelijkheden. Vervolgens stelt de vakman voor u een offerte op maat op, waarbij uw persoonlijke voorkeuren leidend zijn.