Plinten Monteren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN BREDA ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Plinten monteren

 

Geen enkele parket renovatie is compleet zonder een goede afwerking. Daar horen natuurlijk ook uw plinten bij. Deze wandplinten vormen een sierlijke omlijsting van uw woonkamer, kantoor, eetkamer of keuken. Vanzelfsprekend zijn ze verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Zo kunt u altijd de ideale keuze maken die volledig past bij de ruimte. Het is verstandig om gelijk met de renovatie van uw houten vloer te kiezen voor de plint latjes vervangen. Zo gaan zowel uw vloerdelen als de plinten gelijk op. Door de maanden en jaren heen krijgen ze hetzelfde patina en komen ze er nog warmer uit te zien. Nieuwe plinten monteren kan in elke denkbare stijl en maakt uw houten vloer renovatie helemaal af. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag ons dan snel om een offerte op maat!

Hoge kwaliteit plinten van MDF

 

Plinten monteren is mogelijk op allerlei manieren. Bij de Schuur Expert werken we met name met de prachtige MDF plint. Dit materiaal is ontzettend sterk en gaat ongelooflijk lang mee. Zelfs bij het meest intensieve gebruik van uw vloer zijn de plinten dan ook nagenoeg onverwoestbaar. Uiteraard zien ze er ook gewoon heel fraai uit. Een ander voordeel van de MDF plinten is hun aantrekkelijke prijsniveau. U hoeft dus niet bang te zijn voor hoge meerkosten bij de renovatie van uw houten vloer. Toch zorgen ze voor een fijne waarde verhoging en natuurlijk een mooiere aanblik in uw interieur. Vanzelfsprekend worden de plinten van uw voorkeur volledig op maat gemaakt. Door ze netjes in verstek te snijden kunnen we zelfs de meest lastige hoeken voorzien van een prachtige nieuwe wandplint. Wilt u weten wat er zoal mogelijk is? Vraag ons gerust om voorbeelden!

Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Een perfecte plint voor elke stijl

Het mooie aan het plaatsen van wandplinten is dat dit mogelijk is in iedere denkbare interieurstijl. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek, landelijk, modern of industrieel, er is altijd een perfecte variant te vinden. Ga bijvoorbeeld voor keurige en strak afgewerkte plinten of kies juist voor plinten monteren met mooie sierlijke vormen. Daarnaast heeft u uiteraard ook de keuze uit tientallen schitterende kleuren. Het mooiste is natuurlijk om plinten te monteren in precies dezelfde kleur als uw houten vloer. We staan daarom helemaal voor u klaar. Kunt u wel wat advies gebruiken omtrent het vervangen van uw oude wandplinten? Neem dan snel contact met ons op. Op onze website kunt u een aantal voorbeelden vinden van onze hoogwaardige wandlatten van topkwaliteit. Zit uw favoriet er niet bij? Geef het ons door, dan kijken we direct voor u verder in ons complete assortiment.

 

Zelf plinten monteren of een vakman inhuren

Als we er toch zijn kunnen we gelijk ook uw nieuwe plinten monteren. Op deze manier bent u zeker van een topkwaliteit product en precies de juiste montage. Met behulp van onze professionele apparatuur maken we uw nieuwe plinten perfect op maat. Hierna bevestigen we ze aan de onderkant van uw wand. Uiteraard gaat dit met uiterste precisie, zodat ze helemaal recht worden geplaatst. Indien gewenst kunnen we ze daarna voor u kitten voor een nog mooiere afwerking. Niet alleen scheelt het laten monteren van de plinten u een hoop gedoe, maar ook scheelt het veel tijd. Voor ons is het een dagelijkse klus, waardoor we naast secuur ook heel snel kunnen werken.

 

Wat kost een volledige vloer renovatie inclusief nieuwe plintlatten?

Bij een parketschuurspecialist bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar dat betekent niet dat we ook de hoogste prijs rekenen. Integendeel, want doordat we deel uitmaken van een landelijk opererend bedrijf kunnen we onze schuurmachines, afwerkmiddelen en ook plinten voordelig inkopen. We vinden het belangrijk om u een eerlijke prijs te rekenen. Daarom berekenen we het voordeel ook weer aan u door. Verder is goed maatwerk voor ons ontzettend belangrijk. Bij onze parket renovaties moeten we u vloer precies de aandacht en behandeling geven die hij nodig heeft. Dit houdt in dat we niet met standaardprijzen per vloer werken. In plaats daarvan stellen we graag een offerte op maat voor u op. Bent u benieuwd naar onze tarieven voor een houten vloer renovatie met nieuwe plinten monteren? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Plint latten Afwerken?

De meeste plinten zijn op kleur verkrijgbaar toch komt het vaak voor dat we vloeren afwerken met houten plint latten en deze tijdens het afwerken mee pakken zodat alles een geheel word. Voor het aflakken of olien is het belangrijk dat de plinten nog licht op geschuurd worden. Vervolgens worden plinten vetvrij gemaakt en voorgelakt. Pas dan zijn ze klaar voor het aflakken of olien van de plinten.

Hoe plintlatten bevestigen

Het montere van wandplinten gebeurt met een hoogwaardige montage lijm.  Daarin tegen het monteren van plint latten kunnen op 2 verschillende wijze worden gemonteerd:

  • Door te verlijmen
  • Door te nagelen

Wanneer u kiest voor verlijmen, is het belangrijk dat de muur en achterkant van de wand plinten schoon, droog en vet- en stofvrij is. Zo werkt de lijm optimaal. We zorgen dat de plinten goed worden vastgezet, ook bij de randen en hoeken. Vervolgens kitten we deze af om een strak geheel als eind resultaat op te leveren. Met de juiste lijm zitten de plinten binnen een fractie van een seconde op de juiste plek. Daarna is nog wel wat geduld nodig omdat de lijm moet uitharden. Gemiddeld duurt het 24 uur voordat de lijm volledig hard is geworden. Houd er dus rekening mee dat de afwerking altijd even op zich laat wachten, nadat de plinten zijn gemonteerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

Houten vloer renovatie uitbesteden aan een specialist

Zoals onze naam Schuur Expert al doet vermoeden hebben we enorm veel ervaring op het gebied van houten vloer renovaties. Hierbij gaat het voornamelijk om parketvloeren schuren en afwerken inclusief plinten monteren. Inmiddels doen we dit werk al ruim 25 jaar. Er is dus geen enkele houten vloer die geheimen voor ons heeft. Zelfs flink doorleefde en ernstig beschadigde parketvloeren knappen we weer volledig op. Ook uw parket kunnen we weer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. Wilt u ook uw complete vloer transformeren met behulp van een parket renovatie? Maak dan snel een afspraak met de parketschuurspecialist! We werken met verschillende teams en zijn werkzaam door heel Nederland. Ook in uw regio zijn we dus de beste keuze!

Meer informatie over onze behandelingen

De Schuur Expert is er voor alle denkbare behandelingen van uw houten vloer. Of het nu gaat om het prachtige parket op kantoor of de schitterende houten vloer bij u thuis, wij knappen het helemaal op. Bij ons heeft u altijd een vrije keuze. Ga bijvoorbeeld voor parket schuren en oliën, parket schuren en lakken of parket schuren en hardwaxen. Alle drie de opties maken een gehavende houten vloer weer compleet als nieuw. Bij minder ernstige schade is ook professioneel parket reinigen een optie. Hierbij wordt uw vloer niet geschuurd, maar wel helemaal mooi schoongemaakt. Vanzelfsprekend gebruiken we bij alle behandelingen de beste en meest hoogwaardige producten. Uiteraard zijn we ook een expert in plinten monteren. Tevens kunt u ons inhuren voor vakkundig parket onderhoud. Hiermee houdt u uw gerenoveerde parketvloer nog langer in de allerbeste staat.